sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

1st dollyversary & happy birthday Annie


Moikka!

Ensimmäinen nukkevuosi, ja Annien 1 v. syntymäpäivät ovat takana - ei, en ole puolta vuotta myöhässä -. Paljon on ehtinyt vuodessa tapahtua, ja nyt näytänkin teille pienen throwbackin Annie kehityksestä tähän päivään asti, sekä pienen shootin, jonka kuvasin juhannuksena venereissullamme.









Tammikuu
Annie saapui meille Plasticpopista tammikuun 8 päivänä.
Muistan vieläkin, kuinka kavereitteni kanssa avattiin paketti, ja hämmästeltiin nuken isoa päätä xd
Avasin letit vielä samana iltana, ja olin ihan romuna, kun hiukset menivät järkyttävään kuntoon. Heti siis uutta peruukkia tilaamaan.






Helmikuu
Ostin Annielle uuden valkoisen Monstron karvaperuukin. Voi että olinkin niin tavattoman tyytyväinen. Ja vielä kännykkäkameralla otettuna. Yh.







Kesäkuu
Uudet siniset simmut ja timanttiripset. Tän kuvan jouduin kaivelemaan esiin kaverini kuvagalleriasta,
kun itse sen olin jo häpeissäni poistanut xd








Lokakuu
Käytetty, vaalea, pitkä, laineileva formydollyn peruukki. Innostuin kustomoimaan itsekin, mutta kun tarvikkeita ei ollut, meikkasin vesiväripuukynillä tai miksi niitä kutsutaankaan suoraan stock meikin päälle.
Myös obitsu ja pari lisäkättä ilmaantuivat mollamaniasta. (Ja kyllä, blogini nimi oli tuolloin "more than just plastic".)




Joulukuu
Noin joulukuun paikkeilla leikkasin Annien peruukin lyhyeksi.
Kaikki me rakastamme suomen lumetonta joulua, eikö?




Tammikuu
Salaperäinen kokeiluperuukki. Enpäs kerro mistä sen vetäisin, se on yllätys x3 Mutta tässä kuvassa tosiaan näkee tuota upeaa meikkiä paremmin. Päädyin tekemään uusiksi kulmakarvat, silmänympärysmeikin ja pisteen toisen silmän alle.







 Helmikuu
Tässä kohdin sain Coolcat tilaukseni. Mukana tuli vaatteita, silmiä ja ripset. Pitkän testailun ja neljän silmäparin kokeilun jälkeen päädyin laittamaan Annielle punertavanruskeat chipsit ja coolcatin ripset.
Samalla poistin myös tekemäni meikit. Luojan kiitos...




Huhtikuu
Tilasin formydollylta kaksi peruukkia. Toisen oli tarkoitus mennä Annielle, mutta kun se ei sopinut ollenkaan, myin sen yhdelle kaverilleni. Tässä kuvassa kokeilussa on saman kaverini pullipin vanha peruukki.






Toukokuu
Ostin toiselta nukkeilijalta yhden parin uusia lisäkäsiä, ja yhden hameen. Samalla reissulla Annie sai jälleen kerran uudet ripset. Tällä kertaa ripset sopivat täydellisestä.




Kesäkuu
Ette sitten huomaa tuota mustaa viivaa kuvan reunassa.
Ja tässä sitä nyt ollaan! Annie sai uuden peruukin Leekeltä ja kunnon naamanpuhdistuksen. Kivaa, kun tytön naama on vihdoinkin niin puhdas, ettei siinä ole likatahran likatahraa.






Siinä se throwback sitten oli. Paljon ollaan tosiaan käyty läpi, mutta vihdoinkin tyttönen on valmis. Tähän loppuun vielä tälläinen pieni shootti, jonka kuvasin juhannuksena.

Shoot; little sailor









tuulella on jtn tosi pahasti mua vastaan kattokaa nyt noit leijuhiuksii hei yhhyh


















Ensi kerralla nähdäänkin sitten kuvatarinan parissa !

: Anni-chan

4 kommenttia: