torstai 10. heinäkuuta 2014

Joku järjestää miitin Lietoon ja äkkiä | picfic it all starts here [2/2]


Nonniin, heippa raksupalluraiset :D
Älkää kysykö

Juu, kuvatarinan toisen osan aika on siis koittanut. Ihan jo tähän alkuun, tää sisältää aivan liikaa tyyppejä, joten jouduin käyttelemään eri peruukkeja eri hahmoilla, joten tää on nyt vähän jännä ;-; Lisäksi kuvasin 30 asteen helteessä, suorassa auringossa, noin 3 tuntia putkeen, ja poltin itseni sääristä...Mutta kaiken sen kestin, ja lopulta sain tämän väsättyä. Tääkin kt kertoo siis menneisyydestä, ei tosin Annien menneisyydestä. Toivottavasti tykkäätte, ja nauttikaa! :D



picfic; it all starts here [2/2]




Hyvin monta vuotta sitten tapahtui karkoitus.
 





Karkoituksia on tapahtunut jo monien satojen vuosien ajan, ehkä jopa tuhansien.












 Karkoitukset tapahtuivat kaukana muusta väestä, mutta silti lähimmälle sattuvat kuulevat hirveät tuskanhuudot. 








   








~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Meitä tarkkaillaan.

 ~ ~ ~ ~ ~ ~  ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~




 " Olin jo pitkään katsellut alas, ja miettinyt, millaista olisi olla kuin nuo. Äiti sanoi aina, että ei saa katsoa liian pitkään, tai kateus tulee ja vie mennessään. Ja hän oli oikeassa. Se tosiaan tuli. "



 " Siitä lähtien halusin vain yhtä asiaa. Olla niin kuin he. Halusin tuntea, maistella, haistella. Olin kirjaimellisesti kateuden sokaisema. "



" Keikuttelin jo valmiiksi neulan terällä, mutta kun ystäväni kertoi huhun, miten pääsee alas, pelini oli pelattu. "



 " Sun pitää vain lentää alas. Niin se toimii. "
" Sittenhän ne karkottaa mut! "



" Joo o, se onkin just se pointti. Kun ne repii sulta noi siivet, sä oot ihan vastaavanlainen! Mutta se on vaan huhu, eikä me sitä uskota, varsinkaan kokeilla, eikö vaan!? "
" Ei tietenkään. "



" Mutta tietysti minä uskoin sen. Lähdin alas jo seuraavana aamuna. "



" En ehtinyt pitkälle ennen kuin ne tulivat. Aluksi minua ei pelottanut, sillä me emme tunne mitään. Emme kipua, emme kosketusta. Mutta kun tunsinkin heidän kylmät kätensä valkeita siipiäni vasten, pelko valtasi minut. "



" En ollut ikinä pelännyt niin paljon. Oletin, että se olisi vain pieni maksu ihmiseksi muuttumisesta, mutta siinä kohtaa, kun he aloittivat, se ei enää tuntunut sen arvoiselta. "



 " Toinen piteli minua...



 "....ja toinen riisui asuni käydäkseen kiinni siipiini. "



" Oli minun vuoroni huutaa. "



 " He ottivat minulta yhden sulan. "



 " Seuraava asia minkä muistin, oli se, että he virnistivät omahyväisesti, ja heittivät minut alas. "



" Makasin nurmikolla pitkään. Kaikki sulkani olivat palaneet tuhkaksi ilmalentoni aikana. "


 

" Kun tulin taas jotenkin järkiini, tajusin jotain. Minä en ollut ihminen. "



 " Jostain kumman syystä he olivat antaneet minulle vaatteeni takaisin. Heittäneet ne perääni. Hyvä vaan, eipähän tarvinnut kulkea kadulla alastomana, vaikka vaatteiden mukana tulleet muistot sattuivatkin vielä pitkään. "



 " Toinen uskomaton juttu oli sulka. Ja se oli minun. Minulla ei ollut hajuakaan, miten se oli selvinnyt alas asti, mutta päätin että varjelisin sitä. "



 " Se oli ainut mitä omistin. "



" Elelin itsekseni pitkään, kunnes tapasin toisen enkelin. "



" Näytin hänelle sulkaani. "



 " Olet onnekas, harva saa oman sulkansa mukaansa alas, muru, mutta samalla se on myös hirveän vaarallista. Pahin virhe mitä voit tehdä, on se, että annat tuon sulan väärälle henkilölle. Jos sen polttaa, sinä joudut helvettiin. "
" Hän antoi minulle laatikon, johon laitoin sulan. "



" Hei, odota vähän." *vaivaantunut äänensävy* " Minä ajattelin, että jos..onko sinulla jo vasallia? "
" Vasallia? "



 " Ai niin, anteeksi, olet vasta uusi. Annan kun selitän. Me olemme langenneita enkeleitä. Suurin osa langenneista enkeleistä ovat langetessaan niin kiihkon vallassa, että he vain yksinkertaisesti viekottelevat kaikki vastaantulevat itselleen. Kului aikaa, ja osa langenneista enkeleistä sai lapsia ihmisten kanssa. Syntyi uusi rotu, nefili. Nefilirotu on puoliverinen, kuolematon, eikä sen ollut koskaan tarkoitus asuttaa maata. Kuitenkin, kun eräs langennut enkeli varasti korkea-arvoisten enkeleiden arvokkaimman kirjan, hän kertoi muille, että jos tappaa nefilivasallinsa naispuolisen tyttären, muuttuu ihmiseksi."



 " Harva uskoi kuitenkaan tätä huhua. Olihan heitä jo kerran huijattu. Pitkään langenneet enkelit yrittivät kaikkea, mutta kun yksi onnistui muuttumaan ihmiseksi nefilityttären avulla, kaikki ryntäsivät yrittämään. Ainoa ongelma siinä on se, että kaikki nefilityttäret eivät ole tarpeeksi puhdassieluisia, ja siksi he kuolevat turhaan, ilman että langenneet enkelit muuttuvat ihmiksi. "



 " Homma toimii näin; langennut enkeli valitsee itselleen vahvan nefilin, pakottaa hänet vannomaan uskollisuudenvalan, odottaa, että hän saa naispuolisen jälkeläisen, ja sitten uhraa jälkeläisen. "



 " Ja, sinähän haluat vielä olla ihminen, eikö? "



 * vakava nyökkäys *
" Sittenhän me voisimme etsiä vasallimme yhdessä, vai? "



" Suostuin heti. Tähän hommaan en ikinä olisi lähtenyt yksin. "



" Hankimme itsellemme vasallit. Minun vasallini oli minua pari vuotta vanhempi vahva tyttö, joka ei ollut kovin innoissaan uskollisuudenvalasta. En ole kovinkaan väkivaltainen, mutta kun näin hänet, jokin outo kiihko valtasi minut, ja niinpä käytinkin sitten loppuiltani hänen käännyttämiseensä. Kului pitkään, monta kymmentä vuotta, voi olla että jopa satoja. Joka päivä harkitsin asiaa. Tahdoinko tätä todella? Tahdoinko tappaa jonkun oman unelmani takia, jopa sillä uhalla että se ei toimikkaan? "



" En kuitenkaan ehtinyt miettiä asiaa loppuun, ennen kuin ystäväni tuli luokseni kertomaan jotain. "
" Olen kateellinen sinulle, sillä minä joudun luultavasti odottelemaan vielä pitkään, mutta sanon tämän kuitenkin. Vasallisi on saanut naispuolisen jälkeläisen. Jos haluat lähteä uhraamaan häntä, tiemme eroavat. "



" Se oli iso asia, mutta olin odottanut hyvin pitkään, ja kun halu räjähti lävitseni, päätin olla perääntymättä. "
"Mikä on hänen nimensä? "

* virnistys *

" Annie Evelyn Rosalie Harper. "


8 kommenttia:

  1. Wooooow, siis onko tää oikeesti ekoja kuvatarinoitasi? Oot hirmu taitava! Tää on vähän erillainen kt, kun muut ja se on hienoa. En tiedä miks mutta mulle tuli tästä vähän mieleen nälkäpeli vaikken oo kirjaa lukenutkaan tai ees kattonut elokuvaa. Jännää! Muuten millä muokkaat kuvas, niinkun esim ton enkelin siiven? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, toinen kt tähän mennessä :D Ja kiitos hurjasti, kiva että tarina miellyttää sua <3 Ja mä kuvaan nää siis järkkärillä, sit siirrän kuvat mun lumiaan, jossa muokkaan ne semmosella sovelluksella kun Fantasia painter free :)

      Poista
  2. Miten voi olla jotain näin omaperäistä? :0 oonsanaton.. kaikki noi muokkaukset ym... Vau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos hurjasti ihanasta kommentistasi :3 <33

      Poista
  3. Wauuu!!! Miten oot noin sairaan hyvä siis oikeestiiii!! Nyt mä kyl kuolen tälle tarinalle heippa *esittää delaavansa*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon <3 Kiva että tykkäät, mut älä nyt sentään kuole xd :3

      Poista
  4. Pakko kysyä, mut ootko lukenut Langennut enkeli-kirjasarjan? Tarinassasi on niin samanlaisia asioita kuin niissä kirjoissa. Siitä huolimatta tosi hyvä ja mielenkiintoinen tarina. *^ v ^*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itse asiassa juuri siitä kirjasta otin ideoita tähän tarinaan ^^´ Yritin saada tähän omia keksimiänikin asioita, jatkossa juoni tulee olemaan aivan erinlainen kuin kirja, mutta toivottavasti perusta ei ole liian samanlainen :c Mutta kiitos, kiva kun tykkäsit <3

      Poista